Mister Shoe Keyline Center
in Wervik is een schoenmakerij met 38 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een schoenmakerij in Wervik nabij Wervik? Kom dan zeker eens langs bij Mister Shoe Keyline Center. Zaakvoerder Michel Finckelmans is een bekwame schoenmaker die nog tal van andere diensten aanbiedt.

Artisanale schoenmakerij

Met 38 jaar vakmanschap en ervaring, weet u dat uw schoenen hier in goede handen zijn. Het werk wordt hier nog artisanaal uitgevoerd met behulp van materialen en producten van de beste kwaliteit. Zijn uw schoenen versleten? Dan garandeert Mister Shoe Keyline Center u steeds een langdurige herstelling en een resultaat van topkwaliteit. Iedereen kan hier terecht. Bent u afkomstig van Wervik, Mesen, Zandvoorden, Geluwe of Zillebeke? Spring dan zeker eens binnen.

Slotenmakerij

Een greep uit de talrijke activiteiten leert ons dat Mister Shoe Keyline Center van veel markten thuis is. Naast schoenmakerij biedt deze zaak u nog tal van andere diensten aan zoals de namaak van sleutels en het bronzeren van kinderschoenen. Ook voor het maken van uw nummerplaat, het slijpen van messen en scharen en allerlei stikwerk kan u hier probleemloos terecht. Tot slot verkopen we ook allerlei artisanale onderhoudsproducten.

Trouwe klantenkring

Mister Shoe Keyline Center heeft heel wat tevreden klanten in de ruime regio rond Wervik die hier graag weerkeren. Allemaal weten ze het verzorgd werk, de vlotte en flexibele service en de klantvriendelijkheid van deze schoenmakerij en slotenmaker sterk te waarderen. Wil u een sleutel bijmaken? Of meer inlichtingen over één van onze andere diensten? Neem dan zeker contact op. Wij helpen u graag verder. Hebt u zichzelf buiten gesloten? Dan staat onze depannagedienst 7 dagen op 7 de klok klaar om u te helpen. U kan cash met Visa of bancontact betalen.